fbpx

Kapcsolat

Cím

Budapest 1162, János u. 129.

Hívjon minket!

+36-30-202-86-52

a mikkadesign

csapata 

Mihályi Nóra

Én leszek az első, akivel a mikkadesign csapatából találkozol. Sokat fogunk beszélgetni, tervezgetni és egyeztetni minden lépés során. Azon túl, hogy én írom az árajánlatot és a szerződéskötésnél is jelen leszek, én vállalom annak a felelősségét is, hogy minden a megbeszéltek szerint alakuljon. Reklamáció esetén állok rendelkezésetekre,és bármikor keressetek bizalommal, ígérem, elégedettek lesztek a megoldással!

Kornhoffer Terézia

A mikkadesign híres a gyors, ugyanakkor precíz munkájáról és ehhez elengedhetetlen egy szervező a csapatban! Én szervezem a gyártást és a határidőket, ebből kifolyólag sokszor fogunk egyeztetni a közös munka során, hogy minden időben elkészüljön a te elképzeléseid szerint.

Benedek Regina

A lehető legnagyobb pontossággal és precizitással szabom ki a nálunk készült ruhadarabokat. Rajongok az egyedi megoldásokért, így a termékfejlesztést is nyugodtan rám bízhatod! Én vagyok a felelős azért, hogy a mikkadesign ruhái a legjobb minőségben készüljenek el.

Hajas Judit

Amellett, hogy a pénzügyekért, a könyvelésért és a nyilvántartásért felelek, folyamatosan ellenőrzöm az elkészült termékek minőségét is. Tehát én vagyok a felelős azért, hogy kifogástalan ruhadarab kerüljön a kezeid közé. Remélem, hogy te is úgy fogod élvezni velem a közös munkát, ahogy a kollégáim – legalábbis ők ezt mondják. 🙂

Felkeltettük az érdeklődésed?

Írj nekünk üzenetet, vagy keress telefonon minket!

  • +36 30 202 8652