fbpx

Bérszabás és bérvarrás

Azért, hogy rövid határidővel, szakszerűen készüljön el a terméked.

Hiszünk abban, hogy a szabászati és varrodai munka precíz összehangolásával készül a tökéletes késztermék!

Szabás

Ebben is, mint minden másban, rugalmasak vagyunk. Mi szívesen elkészítjük a szabásmintát, de ha kész szabásmintával vagy terítékrajzzal érkezel, akkor ahhoz igazítjuk a további varrodai bérmunkát. A Mikkadesign csapata tapasztalt szakemberekből áll, akik az elasztikus anyagoktól a vastag vásznakig bármilyen kelmével tökéletesen bánnak.

A szabászaton kezdődik a gyártási munkafolyamat, így itt mindennek nagyon pontosnak kell lennie. Ennek érdekében többféle szabászgépünk is van (körkéses, kardkéses, szalagkéses), így ki tudjuk választani az anyagnak és a terítéknek legmegfelelőbbet, hogy a varroda pontos szabványt kapjon, ami alapján hibamentesen tud dolgozni.

Dekoráció

Bármilyen ruhadarabot is álmodtál meg, ha minket választasz, rövid időn belül a kezedben tarthatod, annak minden részletével – hímzés, szitanyomás, logó – együtt! A dekoráció kidolgozását is ránk bízhatod, így a teljes gyártási folyamat egy helyen tud megtörténni.

Ráadásul, alapanyagaidat még tárolni is tudjuk a szabászatunk melletti raktárunkban.

Ha rendelkezésedre áll a termékhez bármilyen dokumentáció, azt szívesen használjuk, de ha nem, akkor mi elkészítjük neked! Az anyaghányadot, a méretállást, a színkiosztást, a kelléklistát, a dekorációt és a műszaki leírást kapcsoljuk össze a szabászati és varrodai munkával, hogy tökéletes legyen az összhang a szabás-varrás folyamatában.

Varrás

Hogyan tudunk egyszerre sokoldalúak és szakértők is lenni? A legtöbb céggel ellentétben, mi számtalan varrodával állunk kapcsolatban. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen minőségben dolgoznak, ismerjük gépparkjukat és a szakembereiket is. Így miután kiszabtuk a megálmodott terméket, ki tudjuk választani, hogy a szakértelem és felszereltség tükrében melyik ipari varroda a ruhadarabhoz illő legtökéletesebb.

Kérdésed van? 

Kérj ajánlatot, vagy írj nekünk üzenetet!

  • +36 30 202 8652